Te huur vanaf 49 euro

Het springkussen is ideaal qua formaat en past in nagenoeg elke tuin. Met de zee figuren geeft dit een het gevoel of de kinderen lekker in zee zwemmen.

Afmetingen: 300 cm breed * 400 cm diep * 250 cm hoog

Gewicht 72 kg

 Verpakkingsmaat grote zak met spanbanden

Inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + Stormbanden + verlengsnoer 20 meter.

Prijs incl. btw per dag 59 euro als u hem nu reserveert krijgt u hem voor actieprijs € 49,- incl. btw

Inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + verlengsnoer 20 meter. Indien noodzakelijk valmatten.

Ophalen is gratis en na telefonisch overleg mogelijk. Het is best een groot pakket, dus een aanhanger of grotere auto is nodig om het te kunnen vervoeren.

Voor slechts 29 euro incl btw bezorgen en zetten we het springkussen op. U laat aan het eind van het feest het kussen zelf leeglopen en zorgt dat het schoon en opgerold klaarligt. Wij halen het daarna weer. Deze service bieden wij aan voor AschAsperenBeesdBeusichemBurenCulemborgErichemEverdingenGeldermalsenHagesteinIJsselsteinLeerdamNieuwegeinRavenswaaij,  RhenoySchalkwijkTrichtVianenWijk bij Duurstede,Tiel en Zoelmond.

Voor slechts 10 euro extra maken wij het springkussen schoon, laten wij het springkussen leeglopen, en ruimen/rollen wij het springkussen ook nog eens op.

Het beste kunt u het springkussen op een zachte valdempende ondergrond plaatsen, wanneer je de attractie op een harde ondergrond plaatst is een valmat belangrijk waar de attractie open is. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie leveren wij goede grondankers mee. Is het niet mogelijk om de attractie aan de grond te verankeren dan kunt u het ook vastmaken aan straatmeubilair zoals een lantaarnpaal, hekwerk of boom. Raadpleeg voor een optimale voorbereiding, onze informatiepagina over het opzetten en gebruik van het springkussen. Daarnaast hebben we ook een aantal FAQ’s welke u kunt doornemen voor extra informatie.

Reserveren bel 06-29055475 of vul onderstaande formulier in