Te huur vanaf 89 euro

Het eenhoorn springkussen is uniek en bied naast een groot oppervlak om lekker te springen ook een heerlijke glijbaan. Dit is ideaal voor kinderen, omdat ze springen en glijden en dan weer rondlopen en weer beginnen met springen. De eenhoorn is een nieuw model en ziet er dan ook erg mooi uit qua vormgeving en kleuren. Wilt u de kinderen die eenhoorns of unicorn leuk vinden een plezier doen dan kan dit nu met dit leuke springkussen. Unicorn springkussen met glijbaan en overdekt huren

Afmetingen: 450 cm breed * 420 cm diep * 470 cm hoog

Gewicht 120 kg

Verpakkingsmaat grote zak van (130* 80* 80 cm) met spanbanden.

Inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + verlengsnoer 25 meter.

Prijs incl. btw per dag € 99,-als u hem nu reserveert krijgt u hem voor actieprijs € 89,- incl. btw

Maandaanbieding: Voor slechts 27,50 euro een suikerspinmachine bij het huren van een springkussen huren.

Huur een heel weekend (2 dagen huren) voor dit springkussen is 169,- incl. btw

Ophalen is gratis en na telefonisch overleg mogelijk. Het is best een groot pakket, dus een aanhanger of grotere auto is nodig om het te kunnen vervoeren.

 

Voor slechts € 34,- incl. btw bezorgen en zetten we het springkussen op. U laat aan het eind van het feest het kussen zelf leeglopen en zorgt dat het schoon en opgerold klaarligt. Wij halen het daarna weer. Deze service bieden wij aan voor AschAsperenBeesdBeusichemBurenCulemborgErichemEverdingenGeldermalsenHagesteinIJsselsteinLeerdamNieuwegeinRavenswaaijRhenoySchalkwijkTrichtVianenWijk bij Duurstede,Tiel en Zoelmond.

 

Voor slechts € 10,- extra maken wij het springkussen schoon, laten wij het springkussen leeglopen, en ruimen/rollen wij het springkussen ook nog eens op. Indien u zorgt dat het springkussen opgerold klaarstaat bij het ophalen is deze optie niet nodig voor u.

Het beste kunt u het springkussen op een zachte valdempende ondergrond plaatsen, wanneer je de attractie op een harde ondergrond plaatst is een valmat belangrijk waar de attractie open is. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie leveren wij goede grondankers mee. Is het niet mogelijk om de attractie aan de grond te verankeren dan kunt u het ook vastmaken aan straatmeubilair zoals een lantaarnpaal, hekwerk of boom. Raadpleeg voor een optimale voorbereiding, onze informatiepagina over het opzetten en gebruik van het springkussen. Daarnaast hebben we ook een aantal FAQ’s welke u kunt doornemen voor extra informatie.

Bel 06-29055475 of stuur een mail info@springkussenplezier.nl