popcornmachine huren

De popcornmachine is altijd een succes. Zowel qua hoe hij eruit ziet als de heerlijke popcorn welke hij maakt. Deze machine is te huur en dient wel bediend te worden door een volwassen persoon. De machine wordt immers warm. Wilt u het feest of de open dag een succes maken huur dan deze popcornmachine. Popcornmachine voordelig huren.

Inclusief verlengsnoer van 25 meter en 50 zoete of zoute porties met popcorn zakjes, olie en mais

Prijs incl. btw per dag 69 euro

Ophalen is gratis en na telefonisch overleg mogelijk. Het is best een groot apparaat, dus een aanhanger of grotere auto is nodig om het te kunnen vervoeren.

Voor slechts 34 euro incl btw bezorgen we de popcornmachine. U laat aan het eind van het feest de popcornmachine afkoelen en zorgt dat hij schoon is en klaar staat. Wij halen hem daarna weer op. Deze service bieden wij aan voor AschAsperenBeesdBeusichemBurenCulemborgErichemEverdingenGeldermalsenHagesteinIJsselsteinLeerdamNieuwegeinRavenswaaijRhenoySchalkwijkTrichtVianenWijk bij Duurstede ,Tiel en Zoelmond.

Het verbruik van het apparaat is ongeveer 1000 watt en kan op een  normale 230 volt aansluiting

Gebruiksaanwijzing *Schakelaars 1 en 3 aanzetten.  *Na 10 tot 15 minuten schakelaar 2 aanzetten. *paar eetlepels olie in het pannetje doen. *Twee schepjes maïs toevoegen  *Deksel laten zakken. *Als de maïs uitgepopt is schakelaar 2 uitzetten. *Pannetje kantelen en popcorn eruit halen. *Indien men klaar is schakelaar 1 uitzetten anders volgorde van hierboven herhalen.

Bel 06-29055475 stuur een mail info@springkussenplezier.nl

Of vul onderstaand contactformulier in