Te huur vanaf 109 euro

Het springkussen is een gigantisch groot en avontuurlijk springkussen. Het luchtkussen heeft een glijbaan en een klimgedeelte. In het springgedeelte genoeg speelelementen om pakkertje te spelen. Het springkussen is stoer en voor zowel jong als oud. Het luchtkasteel is compleet omringd door netten en hierdoor veilig. Krokodillen springkussen glijbaan speelelementen klimgedeelte.

Afmetingen: 500 cm breed * 550 cm diep * 450 cm hoog

Gewicht 150 kg

Dit is een zeer groot springkussen en u heeft een bestelbus of aanhanger nodig om het op te halen.

Inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + Stormbanden + verlengsnoer 25 meter.

Prijs incl. btw per dag € 139 euro als u hem nu reserveert krijgt u hem voor actie prijs € 109,- incl. btw

Maandaanbieding: Voor slechts 27,50 euro een suikerspinmachine bij het huren van een springkussen huren.

Heel het weekend huren? (2 dagen huren) voor dit springkussen is 179,- incl. btw

Ophalen is gratis en na telefonisch overleg mogelijk. Het is best een groot pakket, dus een aanhanger of grotere auto is nodig om het te kunnen vervoeren.

Voor slechts € 34,- incl btw bezorgen en zetten we het springkussen op. U laat aan het eind van het feest het kussen zelf leeglopen en zorgt dat het schoon en opgerold klaarligt. Wij halen het daarna weer. Deze service bieden wij aan voor AschAsperenBeesdBeusichemBurenCulemborgErichemEverdingenGeldermalsenHagesteinIJsselsteinLeerdamNieuwegeinRavenswaaijRhenoySchalkwijkTrichtVianenWijk bij Duurstede,Tiel en Zoelmond.

Voor slechts € 15,- extra maken wij het springkussen schoon, laten wij het springkussen leeglopen, en ruimen/rollen wij het springkussen ook nog eens op. Bij het oprollen is wel hulp gewenst ivm gewicht. Indien u zorgt dat het springkussen opgerold klaarstaat bij het ophalen is deze optie niet nodig voor u.

Bel 06-29055475 of stuur een mail info@springkussenplezier.nl