Te huur vanaf 95 euro

krokodillen springkussen

Het springkussen is een gigantisch groot en avontuurlijk springkussen. Het luchtkussen heeft een glijbaan en een klimgedeelte. In het springgedeelte genoeg speelelementen om pakkertje te spelen. Het springkussen is stoer en voor zowel jong als oud. Het luchtkasteel is compleet omringd door netten en hierdoor veilig.

Afmetingen: 500 cm breed * 550 cm diep * 450 cm hoog

Gewicht 150 kg

Verpakkingsmaat grote zak met spanbanden

Inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + Stormbanden + verlengsnoer 20 meter.

Prijs incl. btw per dag € 109 euro als u hem nu reserveert krijgt u hem voor actie prijs € 95,- incl. btw

Ophalen is gratis en na telefonisch overleg mogelijk. Het is best een groot pakket, dus een aanhanger of grotere auto is nodig om het te kunnen vervoeren.

Voor slechts € 29,- incl btw bezorgen en zetten we het springkussen op. U laat aan het eind van het feest het kussen zelf leeglopen en zorgt dat het schoon en opgerold klaarligt. Wij halen het daarna weer. Deze service bieden wij aan voor AschAsperenBeesdBeusichemBurenCulemborgErichemEverdingenGeldermalsenHagesteinIJsselsteinLeerdamNieuwegeinRavenswaaijRhenoySchalkwijkTrichtVianenWijk bij Duurstede,Tiel en Zoelmond.

Voor slechts € 10,- extra maken wij het springkussen schoon, laten wij het springkussen leeglopen, en ruimen/rollen wij het springkussen ook nog eens op. Bij het oprollen is wel altijd hulp gewenst ivm gewicht.

Het beste kunt u het springkussen op een zachte valdempende ondergrond plaatsen, wanneer je de attractie op een harde ondergrond plaatst is een valmat belangrijk waar de attractie open is. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie leveren wij goede grondankers mee. Is het niet mogelijk om de attractie aan de grond te verankeren dan kunt u het ook vastmaken aan straatmeubilair zoals een lantaarnpaal, hekwerk of boom. Raadpleeg voor een optimale voorbereiding, onze informatiepagina over het opzetten en gebruik van het springkussen. Daarnaast hebben we ook een aantal FAQ’s welke u kunt doornemen voor extra informatie.

Reserveren bel 06-29055475 of vul onderstaande formulier in