Te huur vanaf 89 euro

Huur het Jungle Aap springkussen voor de stoere jongens of meiden. Door de glijbaan en het springgedeelte in dit springkussen, hebben de kinderen continue plezier. Ze glijden van de glijbaan en lopen rond en gaan weer verder met springen. Dit geeft meer veelzijdigheid als een standaard springkussen. De vrolijke kleuren en de aap bovenop de attractie maken het een leuke blikvanger. Naast de exotische dieren zijn er ook nog de palmbomen die zorgen dat het gelijk een paar graden warmer lijkt te worden.

Prijs incl. btw per dag € 99,-als u hem nu reserveert krijgt u hem voor actieprijs € 89,- incl. btw

Maandaanbieding: Voor slechts 27,50 euro een suikerspinmachine bij het huren van een springkussen huren.

Heel het weekend huren? 2 dagen huren voor dit springkussen is 159,- incl. btw

Gewicht 120 kg

Afmetingen bij plaatsing minimaal nodig: 450 cm breed * 420 cm diep * 520 cm hoog

Verpakkingsmaat 150cm hoog bij 80cm rond, grote zak met spanbanden

Inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + verlengsnoer 25 meter. Indien u hem op een harde ondergrond plaats kunt u er valmatten bij krijgen.

Ophalen is gratis en na telefonisch overleg mogelijk. Het is een groot pakket, dus een aanhanger of grotere auto is nodig om het te kunnen vervoeren.

Voor slechts € 34,- incl btw bezorgen en zetten we het springkussen op. U laat aan het eind van het feest het kussen zelf leeglopen en zorgt dat het schoon en opgerold klaarligt. Wij halen het daarna weer. Deze service bieden wij aan voor AschAsperenBeesdBeusichemBurenCulemborgErichemEverdingenGeldermalsenHagestein, HoutenIJsselsteinLeerdamMeterenNieuwegeinRavenswaaijRhenoy, Schalkwijk, Tricht,  Vianen,  Wijk bij DuurstedeTielZoelmond.

Voor slechts € 10,- extra maken wij het springkussen schoon, laten wij het springkussen leeglopen, en ruimen/rollen wij het springkussen ook nog eens op.  Indien u zorgt dat het springkussen opgerold klaarstaat bij het ophalen is deze optie niet nodig voor u.

Het beste kunt u het springkussen op een zachte valdempende ondergrond plaatsen, wanneer je de attractie op een harde ondergrond plaatst is een valmat belangrijk waar de attractie open is. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie leveren wij goede grondankers mee. Is het niet mogelijk om de attractie aan de grond te verankeren dan kunt u het ook vastmaken aan straatmeubilair zoals een lantaarnpaal, hekwerk of boom. Raadpleeg voor een optimale voorbereiding, onze informatiepagina over het opzetten en gebruik van het springkussen. Daarnaast hebben we ook een aantal FAQ’s welke u kunt doornemen voor extra informatie.

Bel 06-29055475 of stuur een mail info@springkussenplezier.nl