Te huur vanaf 109 euro

Het dinosaurus springkussen is een nieuw springkussen met speelelementen en glijbaan. Dit springkussen/luchtkussen is echt enorm groot en bied dan ook plaats aan 12 kinderen bij een kinderfeestje. Het kussen is met netten rondom en hierdoor dus ook prima geschikt voor de kleinere kinderen. Ook zullen de oudere kinderen zich met dit stoere springkussen enorm vermaken, mede ook omdat in het springgedeelte genoeg ruimte is om tikkertje te spelen. Dinosaurus springkussen huren met glijbaan en speelelementen.

Afmetingen: 500 cm breed * 550 cm diep * 450 cm hoog

Het gewicht is ruim 150 kg en de afmetingen zijn dusdanig dat een bestelbus nodig is of een aanhanger om hem te vervoeren. 

Prijs incl. btw per dag € 139 euro als u hem nu reserveert krijgt u hem voor actie prijs € 109,- incl. btw

2 dagen achter elkaar huren voor dit springkussen voor 179 euro

Maandaanbieding: Voor slechts 27,50 euro een suikerspinmachine erbij huren. Inclusief 50 porties ingredienten.

  • Inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + verlengsnoer 25 meter.
  • Voor de veiligheid van de kinderen leveren we valmatten, indien het springkussen op een harde ondergrond staat.
  • Het springkussen is goedgekeurd en met certificaat.

Ophalen is gratis en na telefonisch overleg mogelijk 7 dagen per week van 8 uur t/m 22 uur.

Voor slechts 34 euro incl btw bezorgen en zetten we het springkussen op. U laat aan het eind van het feest het kussen zelf leeglopen en zorgt dat het schoon en opgerold klaarligt. Wij halen het daarna weer. Deze service bieden wij aan voor AschAsperenBeesdBeusichemBurenCulemborgErichemEverdingenGeldermalsenHagesteinHouten, IJsselsteinLeerdamMeteren, NieuwegeinRavenswaaij, RhenoySchalkwijkTrichtVianenWijk bij Duurstede, TielZoelmond.

Voor slechts € 15,- extra maken wij het springkussen schoon, laten wij het springkussen leeglopen, en ruimen/rollen wij het springkussen ook nog eens op. Bij het oprollen is wel hulp gewenst ivm gewicht. Indien u zorgt dat het springkussen opgerold klaarstaat bij het ophalen is deze optie niet nodig voor u.

Bel 06-29055475 of stuur een mail info@springkussenplezier.nl