Te huur vanaf 95 euro

Het dinosaurus springkussen is een nieuw springkussen met speelelementen en glijbaan. Dit springkussen is echt enorm groot en bied dan ook plaats aan genoeg kinderen bij een kinderfeestje. Het kussen is met netten rondom en hierdoor dus ook prima geschikt voor de kleinere kinderen. Al zullen de oudere kinderen door het enorme fun element zich enorm vermaken.

Afmetingen: 500 cm breed * 550 cm diep * 450 cm hoog

Het gewicht is ruim 150 kg en de afmetingen zijn dusdanig dat een bestelbus nodig is of een aanhanger om hem te vervoeren. 

Je huurt hem inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + verlengsnoer 20 meter. Indien het springkussen op een harde ondergrond wordt geplaatst dan kunnen we ook valmatten meeleveren.

Prijs incl. btw per dag € 109 euro als u hem nu reserveert krijgt u hem voor actie prijs € 95,- incl. btw

Inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + verlengsnoer 25 meter. Indien noodzakelijk valmatten.

Ophalen is gratis en na telefonisch overleg mogelijk. Het is best een groot pakket, dus een aanhanger of grotere auto is nodig om het te kunnen vervoeren.

Voor slechts 29 euro incl btw bezorgen en zetten we het springkussen op. U laat aan het eind van het feest het kussen zelf leeglopen en zorgt dat het schoon en opgerold klaarligt. Wij halen het daarna weer. Deze service bieden wij aan voor AschAsperenBeesdBeusichemBurenCulemborgErichemEverdingenGeldermalsenHagesteinIJsselsteinLeerdamNieuwegeinRavenswaaijRhenoySchalkwijkTrichtVianenWijk bij Duurstede,Tiel en Zoelmond.

Voor slechts 10 euro extra maken wij het springkussen schoon, laten wij het springkussen leeglopen, en ruimen/rollen wij het springkussen ook nog eens op.

Het beste kunt u het springkussen op een zachte valdempende ondergrond plaatsen, wanneer je de attractie op een harde ondergrond plaatst is een valmat belangrijk waar de attractie open is. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie leveren wij goede grondankers mee. Is het niet mogelijk om de attractie aan de grond te verankeren dan kunt u het ook vastmaken aan straatmeubilair zoals een lantaarnpaal, hekwerk of boom. Raadpleeg voor een optimale voorbereiding, onze informatiepagina over het opzetten en gebruik van het springkussen. Daarnaast hebben we ook een aantal FAQ’s welke u kunt doornemen voor extra informatie.

Reserveren bel 06-29055475 of vul onderstaande formulier in