Binnenkort beschikbaar

Het is een enorm groot en avontuurlijk springkussen. Met het thema dolfijn een van de meest geliefde dieren is het een springkussen welke elk kind zal aanspreken. Het luchtkussen heeft allerlei speelelementen een glijbaan en een klimgedeelte. In het springgedeelte is het door de speelelementen ook een springkussen waar kinderen heerlijk kunnen spelen naast springen. Het springkussen is door al deze elementen voor zowel jong als oud. Het luchtkasteel is compleet omringd door netten en hierdoor veilig. Dolfijnen springkussen glijbaan speelelementen klimgedeelte.

Afmetingen: 500 cm breed * 550 cm diep * 450 cm hoog

Gewicht 140 kg

Dit is een zeer groot springkussen en u heeft een bestelbus of aanhanger nodig om het op te halen.

Inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + Stormbanden + verlengsnoer 25 meter.

Prijs incl. btw per dag € 119 euro als u hem nu reserveert krijgt u hem voor actie prijs € 95,- incl. btw

Maandaanbieding: Voor slechts 19 euro een suikerspinmachine bij het huren van een springkussen huren.

Weekendtarief voor dit springkussen is 169,- incl. btw

Ophalen is gratis en na telefonisch overleg mogelijk. Het is best een groot pakket, dus een aanhanger of grotere auto is nodig om het te kunnen vervoeren.

Voor slechts € 34,- incl btw bezorgen en zetten we het springkussen op. U laat aan het eind van het feest het kussen zelf leeglopen en zorgt dat het schoon en opgerold klaarligt. Wij halen het daarna weer. Deze service bieden wij aan voor AschAsperenBeesdBeusichemBurenCulemborgErichemEverdingenGeldermalsenHagesteinIJsselsteinLeerdamNieuwegeinRavenswaaijRhenoySchalkwijkTrichtVianenWijk bij Duurstede,Tiel en Zoelmond.

Voor slechts € 10,- extra maken wij het springkussen schoon, laten wij het springkussen leeglopen, en ruimen/rollen wij het springkussen ook nog eens op. Bij het oprollen is wel altijd hulp gewenst ivm gewicht.Te huur vanaf 95 euro

Reserveren bel 06-29055475 of vul onderstaande formulier in