TE HUUR VANAF 69 EURO

Het springkussen heeft alles om de kinderen te vermaken. Een glijbaan, speelelementen en een veiligheidsnet rondom. Door de speelelementen is het springen en spelen en de glijbaan maakt het springplezier compleet. Het springkussen is geschikt voor zo’n 4 a 6 kinderen tegelijk op het kussen. Het is een multiplay springkussen van relatief klein formaat zodat deze in veel tuinen prima te plaatsen is, mede omdat de glijbaan aan de voorzijde zit.

Afmetingen: 300 cm breed * 340 cm diep * 240 cm hoog

Gewicht 50 kg

 Verpakkingsmaat grote zak met spanbanden

Inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + Stormbanden + verlengsnoer 25 meter.

Prijs incl. btw per dag 89 euro als u hem nu reserveert krijgt u hem voor actieprijs € 69,- incl. btw

Wilt u hem 2 dagen huren achter elkaar dan is het eenmalig 119 euro.

Inclusief Blower + Grondzeil + Haringen + verlengsnoer 25 meter. Indien noodzakelijk valmatten.

Ophalen is gratis en na telefonisch overleg mogelijk. Het is best een groot pakket een stationwagen of aanhanger is wenselijk.

Voor slechts 34 euro incl btw bezorgen en zetten we het springkussen op. U laat aan het eind van het feest het kussen zelf leeglopen en zorgt dat het schoon en opgerold klaarligt. Wij halen het daarna weer. Deze service bieden wij aan voor AschAsperenBeesdBeusichemBurenCulemborgErichemEverdingenGeldermalsen,  Hagestein, Houten,  IJsselstein,  Leerdam,  Meteren,  Nieuwegein,  Ravenswaaij,  RhenoySchalkwijkTricht,  Vianen Wijk bij DuurstedeTielZoelmond

Voor slechts € 10,- extra maken wij het springkussen schoon, laten wij het springkussen leeglopen, en ruimen/rollen wij het springkussen ook nog eens op.  Indien u zorgt dat het springkussen opgerold klaarstaat bij het ophalen is deze optie niet nodig voor u.

Het beste kunt u het springkussen op een zachte valdempende ondergrond plaatsen, wanneer je de attractie op een harde ondergrond plaatst is een valmat belangrijk waar de attractie open is. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie leveren wij goede grondankers mee. Is het niet mogelijk om de attractie aan de grond te verankeren dan kunt u het ook vastmaken aan straatmeubilair zoals een lantaarnpaal, hekwerk of boom. Raadpleeg voor een optimale voorbereiding, onze informatiepagina over het opzetten en gebruik van het springkussen. Daarnaast hebben we ook een aantal FAQ’s welke u kunt doornemen voor extra informatie.

Bel 06-29055475 of stuur een mail info@springkussenplezier.nl